De nieuwe generatie is ook de nieuwe werknemer. Wie zijn het, wat drijft hen & hoe bereik je ze? Lees hier tip 4.

Ze communiceren via sociale media en hebben een groot netwerk. Deze groep, geboren rond 1990 en daarna, wordt ook wel de Millennials genoemd. Een jonge, groeiende doelgroep die steeds koopkrachtiger wordt en goed kan fungeren als ambassadeur voor je zaak of merk.

Jorrit Hoekstra en Anna-sterre Mees, research consultants bij Motivaction geven vier tips.

Tip 4. Geef je Millennial-medewerkers een podium, ze willen shinen
‘Meer dan anderen willen ze zich ontwikkelen en willen ze shinen, ook in hun werk al is het een bijbaan. Geef ze daarom een podium, biedt ze de kans zich te ontwikkelen en zich te kunnen vergelijken met anderen.’

De andere tips lezen?
Bekijk dan heel het artikel in het magazine.