Welkom @TanteTipTweet! Onze kersverse blogger over de Google Glass check-in app. Moeten we dat wel willen?

'Het is zover, Google Glass heeft zijn weg naar gastvrijheid gevonden. De eerste ‘Google Glass check-in app’ werd afgelopen juni gepresenteerd op het HITEC congres in Los Angeles. Het HITEC congres is het grootste hospitality technologie congres ter wereld.

De app werkt als volgt. Als de gast binnenloopt, wordt er een foto gemaakt met de Google Glass app. Door gezichtsherkenning wordt de gast geïdentificeerd. Dit kan door een link te leggen met social media, (dus via bijvoorbeeld een Facebook foto) of door een foto in het bestand. Als de gast is geïdentificeerd, krijgt...'

Lees de hele blog van Tante Tip hier. En bekijk ook - nog eens - de video die we vorig jaar maakten bij ons bezoek aan Google in Mountain View, waar collega's Hans en Arjan de kans kregen Google Glass uit te proberen.