#truckdance jezelf naar Brazilië deze zomer! Deli XL geeft een reis weg naar het land van zon, samba, Rio en het WK!

Veel mensen dromen weg bij de gedachte de zomer door te brengen op een zonovergoten strand, in een bruisende stad, of op de tribunes van een voetbalstation om ons elftal aan te moedigen. Brazilië heeft het allemaal deze zomer! Bidvest Deli XL biedt je deze zomer de mogelijkheid om dit fantastische land te bezoeken. 

Uiteraard wordt er niet zomaar een reis weggeven. Er rijden dagelijks zo’n 400 trucks van Bidvest Deli XL. Aan jou de taak om één van deze trucks te spotten en er een dansje voor de maken. Tot 13 juli kun je via deze link een foto of video van jezelf uploaden. Belangrijk is zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor jouw foto of video. Degene met de meeste stemmen wint de reis naar Brazilië!

De chauffeurs van Deli XL laten als voorbeeld al even hun beste dance skills zien...