De genomineerden voor de @DutchHotelAward zijn bekend! Bekijk hier de hotels die dit jaar tegen elkaar strijden.

Op basis van motivatie zijn de tien hotels uitgekozen die gaan strijden om de Dutch Hotel Award. Het thema deze 11de editie is ‘Futureproof door partnerships’. Francesco Monaco, de initiatiefnemer van de DHA, legt uit dat het thema verwijst naar de huidige economie waar het vrijwel onmogelijk is om succesvol te zijn zonder intensieve samenwerkingsverbanden op te zoeken.

Dutch Hotel Award
DHA is een prijs voor het managementteam van hotels die zich op een unieke manier onderscheiden. Met deze prijs probeert Monaco de creativiteit in de hotellerie te vergroten. Het is een bron van inspiratie voor ondernemers, directeuren en medewerkers. 

Genomineerden
ArtOtel, Amsterdam

BelAir, Den Haag

Bliss Hotel – Restaurant Chocolat, Breda

Golden Tulip, Amsterdam West

Hampshire, Zuid-Drenthe

Hotel Wesseling, Dwingeloo

Postillion, Deventer

Radisson Blu, Amsterdam

Roommate Aitana, Amsterdam

Van der Valk, Den Haag

Alle hotels, behalve Bliss Hotel, doen voor de eerste keer mee met de wedstrijd. ArtOtel, Golden Tulip en Rommate hebben zelfs pas geleden hun deuren geopend. Net als vorig jaar is vooral Amsterdam goed vertegenwoordigd. De juryleden en Monaco vragen zich af of er in andere provincies minder wordt samengewerkt of dat men er minder competitief is ingesteld. Hoe denk jij hierover?

Op 19 mei worden de drie finalisten bekendgemaakt en op 26 juni, tijdens het Hotel Management Diner, wordt de award uitgereikt. Je kunt je hier nog inschrijven voor het diner.