Oreopasta en huisgemaakte twixrepen? Dit en meer in het 1e bakboek van 17-jarige blogger&bakker Louie @BakedLouies.

Amper zeventien jaar oud, maar nu al wordt Louie van Nieuwenborgh de ‘Oost-Vlaamse Jamie’ genoemd. Op vierjarige leeftijd kreeg hij zijn eigen speelgoedkeuken en sindsdien raakte hij verslaafd aan bakken en experimenteren met zoetigheden. In 2010 begon hij zijn creaties te publiceren op zijn blog, die in 2013 bekroond werd met een Knack Weekend Blog Award in de categorie Fresh Talent. En nu gaat hij zijn volgers en andere zoetekauwen verblijden met zijn eerste bakboek: Baked Louie's.

Zin in zoet
De originele recepten die je aantreft in het no-nonsense bakboek zijn voor iedereen haalbaar. Van oreotaart tot huisgemaakte twixrepen en speculaastruffels. Zoetigheid voert in dit boek de boventoon, maar voor wie geen zoetekauw is, kan ook inspiratie vinden in dit boek. Zin in zoet, maar heb je weinig tijd of geduld? Met Baked Louie’s kun je ook in vijf minuten magnetronbrownies leren maken.