Een flesje gebotteld maanlicht voor 150 euro? Het is mogelijk bij de Dupe store van @YVWater.

Hoeveel zou jij betalen voor een pot frisse lucht, een doosje zonneschijn of een flesje maanlicht? Waarschijnlijk niks. Waarom betalen we dan wel voor gebotteld water? Om bewustzijn te creëren over de gunstige effecten van kraanwater op de gezondheid, het milieu en de portemonnee, lanceerde Australisch waterbedrijf Yarra Valley Water de Dupé store. In de Dupé store vind je potjes Good Vibrations, All-Natural February Moonlight, Extra Long-Lasting Postive Thoughts, Vintage Compliments en nog veel meer.

Be Smart. Choose Tap.
De winkel is onderdeel van de campagne Be Smart. Choose Tap. Yarra Valley Water wil de bevolking er met deze campagne op wijzen dat we het drinken van water tegenwoordig als vanzelfsprekend zien, terwijl er meer dan een miljard mensen in de wereld geen toegang hebben tot schoon- en veilig drinkwater.

Benieuwd hoe klanten van Dupé reageren? Bekijk de video hier: