Het is heerlijk weer! Wij hebben zin in ijs, in echte 3D-geprinte ijsjes van @MELTicepops welteverstaan!

Het zonnetje schijnt en de temperatuur stijgt. De zomer is in aantocht! Wij krijgen weer zin in waterijsjes. Deze zomer eet je geen saaie raketijsjes, maar echte design icepops. Leonie Smelt en Eva Rennen zijn de oprichters van MELT Icepops. Ze maken met behulp van een 3D printer waterijsjes in de gekste vormen. Er is een vaste collectie, maar ze maken ook specials. Zo is er het Matth-ijsje, jawel in de vorm van het hoofd van Matthijs van Nieuwkerk. Ook zijn er ijsjes gemaakt speciaal voor club Trouw Amsterdam.

Crowdfunding

Door middel van crowdfunding hebben Eva en Leonie het geld bij elkaar verzameld voor hun eigen Icepop Generator. Op deze manier kunnen ze overal ijsjes maken. Afgelopen week was MELT icepops aanwezig bij 5 Days Off in Amsterdam. Wil je deze bijzondere ijsjes ook een keer zien en proeven? Houd dan de Facebook pagina in de gaten, of volg MELT op Twitter