Binnenkort hebben we onze eigen Zweedse Saluhall, maar dan in Rotterdam!

Östermalms Saluhall in Stockholm is een eyecather en een ‘must have been’ voor foodliefhebbers. Een eeuwenoud verzamelpunt van Zweedse lekkernij. Met dank aan de reisgids vind je er veel toeristen, maar ook de locals komen hier voor hun luxere boodschappen of voor een goede lunch bij Lisa Elmqvist. Vandaag zetten we de overdekte markthal in Stockholm, maar niet te vergeten ook Nederland in de kijker.

Rotterdam
Na Barcelona, Madrid, Valencia en Stockholm hebben al een flink aantal jaar een overdekte markthal. Binnenkort is ook Nederland aan de beurt, de eerste overdekte foodhal in Rotterdam. De markthal biedt onderdak voor wonen, winkelen en genieten van verse vis en vlees, pas gebakken brood, en net geplukte groenten.

Benieuwd naar meer over Östermalms Saluhall? Bekijk dan het filmpje en lees het hele artikel in ons magazine.

Cadeautje!
Lees je overigens net als vele andere tabletgebruikers, ons magazine het liefst thuis op de bank? Dat kan nu ook! De iPad app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes Store.