Het eerste digitale Inspiratie Magazine van @UFS_NL - Sterrenchefs over het geheim van de perfecte saus!

Het eerste Inspiratie Magazine van Unilever Food Solutions voor professionele chefs staat geheel in het teken van saus. Krachtige sauzen voor het najaar.
Sterrenchefs Onno Kokmeijer** en Erik van Loo** geven tekst, uitleg en inspiratie.

Dit digitale magazine helpt en inspireert professionele koks bij het maken van goede sauzen. Want saus geeft signatuur aan je gerecht. ‘Het kost tijd en energie een perfecte saus te leren maken, maar saus speelt een heel belangrijke rol’, zegt Kokmeijer.

In deze eerste editie staan elf recepten, waarbij saus centraal staat. Erg functioneel omdat je ze niet alleen kunt lezen en downloaden, maar ook kunt doorklikken naar productinformatie en de juiste hoeveelheden van ingrediënten kunt berekenen voor het juiste aantal gasten.

Bekijk het magazine hier.