Aqualibrium, een zelfvoorzienend eco-systeem met vissen en planten voor in eigen keuken. Lokaler wordt het niet!

Aqualibrium is een kleine indoor tuin waarmee je verse kruiden, groenten en planten kunt laten groeien. Het bijzondere hieraan is dat het een closed loop systeem bevat waarmee planten en vissen elkaar in leven houden en laten groeien. De planten zuiveren het water voor de vissen en de vissen zorgen op hun beurt weer voor voedingsstoffen voor de groenten en planten. Buiten dat je nooit lokaler je eigen eten kunt kweken dan in je eigen keuken, is het ook gezond en veilig.

Don’t forget the fish
Het hele jaar door zijn groenten binnen handbereik, het enige waar je aan hoeft te denken is het voeren van de vissen. Die je overigens ook gewoon leuk als huisdier kunt houden. Aqualibrium is door crowdfunding van de grond gekomen, en is nu in de voorverkoop te bestellen. Meer informatie is te zien in de video hieronder.