Food Inspiration organiseert de Summercourse, speciaal voor de twee- en driesterren Pioneers.

Hoe houd ik mezelf gemotiveerd en - belangrijker - hoe motiveer ik mijn personeel, gasten, community en sales?
 
Exclusief voor twee- en driesterren Pioneers organiseren we op donderdag 20 juni de jaarlijkse Summercourse. Een leerzame dag bij ‘The motivation factory’, bij ons in Bennekom.
 
Leerzame workshops
Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk geven onze professionals workshops waarmee je direct aan de slag kunt. Social Media expert Kim van Velzen zal bijvoorbeeld de workshop 'Hoe motiveer ik mijn online community?' op zich nemen. Deze en diverse andere praktische en interactieve workshops, volgende week donderdag bij Food Inspiration in Bennekom. Mis het niet.
 
Update: Er zijn nog ongeveer 20 plaatsen beschikbaar.
 
Nog geen Pioneer?