Een medicijnenkit dat gemakkelijk in een kratje cola past. Waarom is dat handig?

Waar ter wereld je ook bent, in elk café, barretje of eetkraampje staat er wel zo’n bekend rood kratje. Juist, Coca Cola levert in alle uithoeken ter wereld. Waarom zouden zij niet meer uit dit verfijnde distributiekanaal halen? 

Waar kinderen aan de andere kant van de wereld sterven aan de meest voorkomende ziektes staat er wel zo’n rood kratje, maar zijn er geen medicijnen beschikbaar. De onafhankelijk stichting ColaLife opgericht in 2012, kwam in samenwerking met ontwerper Simon Berry op een ingenieus idee; een medicijnenkit dat gemakkelijk in een kratje cola past. 
 
Recent gekroond met de Brit Insurance Award is ColaLife met de Aidpod van start gegaan in Zambia en zullen er vele landen volgen..
 
Het project ondersteunen kan via de website van ColaLife.