Slapen in een zeecontainer. Durf jij het aan?

In het ruige havengebied van Antwerpen staan zes afgedankte containers. Vier zijn omgebouwd tot luxe hotelkamers met boxspring en regendouche. Eén container doet dienst als ontbijtruimte waar ‘ s ochtends verse broodjes worden geserveerd. Aan wellness voor de avontuurlijke slaper is ook gedacht: een saunaruimte in gebutst staal is niet alledaags. Nieuwsgierig geworden? Lees het verhaal achter de zeecontainers in het magazine.

De Food Inspiration Pioneers hebben twee weken geleden de zeecontainers in Antwerpen bezocht tijdens de trendtour. Een dag lang zijn de Pioneers kris kras door Antwerpen gefietst om verschillende concepten te bezoeken. Van de hippe koffiebar Normo tot het vintage-chique restaurant Josephine’s.

Bekijk de foto’s van de Pioneers op Flickr. En lees het blog van pioneer Kyonne.