Niet een drankje in de sauna, maar een sauna van je drankje: Vaportini.

Het snuiven van chocolade is al lang geen geheim meer, maar het inhaleren van je favoriete drank of likeur, wie heeft dat al eens eerder gedaan? Een unieke ervaring waar gasten kunnen genieten van alcohol op een alternatieve manier, dat is Vaportini.

Hoe werkt het? Een kleine kaars verwarmt een drankje, waardoor het glas wordt gevuld met de aanwezige aroma’s in de desbetreffende drank. De aroma’s die je inhaleert worden direct in je bloed opgenomen, waardoor je jezelf meteen relaxt voelt, zo schrijft Vaportini. De impact van de alcohol voel je direct, maar heeft op lange termijn minder invloed opj e welzijn dan de traditionele manier van consumeren. De overgebleven drank is na gebruik helaas niet lekker meer, aangezien deze dan grotendeels uit water bestaat. 

Vaportini, wij vinden het leuk. Bovendien is het een goede manier om van je drank te genieten, aangezien je er ongeveer 20 tot 40 minuten mee doet; veel langer dan een normale alcoholische versnapering.

Jij ook? Bekijk de site van Vaportini hier.