Kamperen in luxe in the middle of nowhere, klinkt als het beste van twee werelden toch?

Hotelkamers met een uniek thema of design zien we steeds vaker, maar wij kwamen een hotelconcept tegen ons verraste op het gebied van duurzaamheid en natuur.

In-Tenta is een designgroep uit Barcelona die met hun creatieve gedachte ‘out of the box’  ideeën bedenken. Zij richten zich vooral op architectuur en fotografie en hebben nu het Drop Eco Hotel bedacht.

Het project is eco-friendly en maakt indruk met haar funky designkamers op idyllische locaties. Het design is geïnspireerd door de natuur in de omgeving en de cabines zijn zo gemaakt dat ze verplaatsbaar zijn zonder dat de natuur daarbij aangetast wordt. Ook maakt het concept gebruik van zon- en windenergie om de impact op de omgeving zo minimaal mogelijk te houden.

Wie weet waar jij de volgende keer kampeert...

Bekijk het idee op de site van In-Tenta of in het onderstaand  filmpje.