Het meest oncomfortabele hotel in Zweden, maar wel een gaaf idee.

Overnachten onder een brug, in een verlaten pand of midden in een bos? Of zijn dat plaatsten waar je 's nachts liever niet rond zou willen zwerven?

Het Faktum Hotel in Zweden biedt deze locaties tegen betaling aan als unieke 'hotelkamers'. Waar deze plekken normaliter bewoond worden door zwervers, kunnen de gasten nu ervaren hoe het is om in de open lucht te overnachten. De opbrengsten van deze oncomfortabele slaapplekken worden gebruikt voor het steunen van goede doelen. Niet bepaald een kamer waar je even bij kan komen, maar bijzonder is het wel. 

Zou jij deze kamerovernachting willen boeken of cadeau willen doen? Een prettig verblijf is niet gegarandeerd, maar een goed verhaal is het zeker.

 

Foto's van Annie Churdar.