De eerste meeting van de Food Inspiration Pioneers in 2013

Tijdens de eerste meeting van het jaar hebben we met de Food Inspiration Pioneers, onze fantasie de vrije loop gelaten in de Winter Efteling. Op maandagmiddag 21 januari verzamelde een kleine 200 Food Inspiration Pioneers, dik aangekleed, bij een witte Winter Efteling. Na de opening door Coen Schelfhorst, Adjunt Directeur Horeca in de Efteling, zijn de Pioneers opgedeeld in vier verschillende groepen. Onder leiding van een echte Eftelingexpert zijn we op concepttour geweest langs vier concepten: Wapen van Raveleijn, Polles keuken, de Steenbok en Station de Oost. Hier kregen wij het verhaal te horen achter de concepten en kon er geproefd worden.

Na deze tour verzamelden wij bij een echte winterbbq. Smokey Goodness stond met zijn super Smoker op het Efteling terrein en daar hadden zich ook twee foodtrucks verzameld. Er werden onder anderen vlees van de bbq, de No-Meat burger en de Zalm Sandwich geserveerd. De Food Inspiration Pioneers konden zo onder het genot van een hapje en een drankje opwarmen bij de vuurkorven. Om 18.15 uur begon de show van Aquanura, wat er voor zorgde dat de middag sprookjesachtig werd afgesloten.

Bekijk hier het Storifyverslag

Bekijk hier het gehele fotosfeerverslag