Speciale designkaas als souvenir

Parttime Food designer Marlinde van Leeuwen ontwikkelde een "designjasje" voor een van Nederland's meest verkochtte souvenirs: Goudakaas. Geheel binnen het thema van 'verpremiumisering' ( het aanbieden van een bestaand product in een luxere vorm ) bestormt ze de internationale markt met haar ontwerp. Net een jaar bezig is haar designkaas verschillende keren genomineerd voor designprijzen, won ze de Red Dot Award, ontwierp ze een speciale Dutch Design Cheese voor China en opende konignin Beatrix een exhibitie door het aansnijden van een speciaal exemplaar. Een deel van de  opbrengst gaat ook nog eens naar organisaties die de Nederlandse cultuur en natuur onderhouden.

Op www.designkaas.nl bestel je een van de standaard ontwerpen van Marlinde, maar kun je ook kiezen voor een speciale designkaas met je eigen (restaurant)logo.