Bij The Barn aan de Amsterdamse Zuidas worden 100% biologische ingrediënten in een duurzaam en betaalbaar fastcasual jasje gestoken.

Gentleman farmers

De mensen van The Barn - farmers genaamd - brengen verse, pure producten rechtstreeks van de bron naar de mensen. Zelfs al is er tussen het vele beton en glas geen boerderij in de wijde omtrek te vinden.

The Barn werkt met biologische boeren van over de hele wereld en alleen maar met biologische producten. Als een item niet biologisch verkrijgbaar is, wordt het van de kaart gehaald. Slimme software houdt dit bij en past de bestellijsten en recepturen aan. Door het wisselende aanbod wisselt de kaart logischerwijs ook met regelmaat.

Bekijk de video

Lees meer over The Barn en andere onweerstaanbare concepten in het nieuwe Food Inspiration magazine.