Restaurant @Kom_Eten doet het net wat anders. Geen pop-up, maar een pop-in restaurant. Kom burgers eten.

Op de schop

Af en toe is het goed om eens even wat anders te gaan doen, maar om nou meteen je oude business helemaal vaarwel te zeggen is voor velen misschien een stap te ver. Pop-ups zijn leuk en vaak vernieuwend, maar meestal niet bepaald goedkoop. Bij restaurant Kom Eten in Hoogmade kiezen ze voor een tijdelijke transformatie met de lancering van een pop-in restaurant. Het oude restaurant maakt daarbij tijdelijk plaats voor een nieuw concept. Same place, new style.

Blijven hangen

Kom burgers eten is de tweede keer dat het restaurant zich op een pop-in concept toelegt. Het eerste experiment kom kip eten was vorig jaar zo succesvol dat er een aantal gerechten van die kaart zijn blijven hangen. Met Kom burgers eten hopen ze het kunstje nog eens over te doen.
“Het is voor onszelf heel erg leuk om je bedrijf tijdelijk heel anders te exploiteren, dat houdt ons creatief. En met zo’n actie trekken we hopelijk weer nieuwe mensen aan, iets dat we altijd goed kunnen gebruiken!”, stelt eigenaar en chef Kenneth.


 Foto via Facebook