Traditioneel vakmanschap gecombineerd met moderne technologie bij Zalmhuis Steur.

 

Traditioneel en modern

Zalmhuis Steur is een professionele en ambachtelijke rokerij gevestigd in Monnickendam. Traditioneel vakmanschap wordt hier gecombineerd met moderne technologie en optimale hygiëne.

Naast gerookte, wilde en kweek zalm in verschillende variëteiten, omvat het assortiment bovendien graved lachs, gerookte heilbot en tonijn. De producten van Zalmhuis Steur vallen regelmatig in de prijzen bij onafhankelijke beoordelingstesten.

 

Ambachten maken een comeback

Er is nu veel meer waardering voor traditionele ambacht dan de afgelopen jaren. Waarom is dat? Omdat het voldoening en smaak geeft. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de zalmrokerij, maar ook voor brood, kaas en bijvoorbeeld koffie.

Wat is ambacht voor Zalmhuis Steur? Ambachtelijk als het gaat om pure smaak en bereidingsproces en eigentijds als het gaat om kwaliteit. Al sinds 1919 rookt Zalmhuis Steur op ambachtelijke wijze visproducten. Nu, het jaar 2016, is daar niets aan veranderd. Een geheim receptuur en een speciale melange van duurzame FSC houtsoorten zorgt voor de authentieke smaak van de zalm.

Maar ondanks dat wij een traditionele rokerij zijn, gaan wij met de tijd mee gaan en vernieuwen we onze technieken. Een mooi voorbeeld is het investeren in nieuwe rookovens, state of the art snijmachines en procesbeheersing. Kortom roken als toen maar nu met de precieze instelmogelijkheden.

 

Medewerkers

Naast de producten spelen de werknemers ook een grote rol in deze ambacht. Alle werknemers binnen dit bedrijf praten bijzonder hartstochtelijk over hun werk. Veel van hen hebben bewust gekozen voor dit vak, iets wat in dit tijdperk zeer uniek is. Zij brengen de ambacht terug wat we een aantal jaren geleden kwijt dreigden te raken. 

 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Zalmhuis Steur en haar producten? Ga naar www.zalmhuissteur.nl of stuur een email naar info@zalmhuissteur.nl