Met het vernieuwende concept swych verwelkomt onze hoofdstad een restaurant waar het accent op groenten ligt.

Flexitarische keuken

Swych staat onder leiding van chef Rudolf Brand, die in de afgelopen jaren heeft gewerkt als souschef onder chef Chris Naylor van restaurant Vermeer in Amsterdam.

Bij swych draait het om groenten en kruiden; vlees en vis kunnen als bijgerecht worden besteld.
In het nieuwe restaurant gaat het om de totale ervaring. Je wordt ontvangen in de lobby en neemt een aperitiefje in de bibliotheek voordat je naar je tafel wordt gebracht. Het is de combinatie van eten en gastvrijheid die zorgt voor een geslaagde avond.

Rijke historie

Ooit ontmoetten de rich and famous van Amsterdam en internationale grootheden elkaar op deze plek tijdens uitgebreide diners. Eigenlijk heeft restaurant swych nu dezelfde functie: het is een plek waar Amsterdammers, culinaire liefhebbers en hotelgasten samenkomen.

Meer trends?

De groentekeuken is een serieuze trend in 2016 en beyond. Krijg je niet genoeg van trends en ontwikkelingen in food & hospitality? Vraag dan de gratis preview aan van het Food Inspiration Trendreport 2017 en stay ahead of the game. Doen! Via trendreport.foodinspiration.nl