In het hippe en vernieuwde Meat Bazaar in Noorwegen, serveert dit restaurant gerechten met herinneringen

Restaurant 1877 is genoemd naar het jaartal waarin het gebouw werd geopend. Gelegen in het vernieuwende Meat Bazaar in het hart van de stad Bergen, zet het tradities voort.

Plaats- en seizoensbewust

De eetcultuur staat centraal bij 1877, waarbij de focus ligt op lokale producten en producenten. Iedere maaltijd op de kaart wordt samengesteld van de beste ingrediënten van het seizoen, met name uit Noorwegen zelf. 

Gerechten met ervaringen en herinneringen

1877 vindt het belangrijk om gerechten met herinneringen te markeren. Zo weerspiegelt elk gerecht goede ervaringen en heeft ieder gerecht zijn eigen verhaal. Je kunt kiezen voor een drie- of vijfgangenmenu en een keuze maken uit deze lijst: schaaldieren, vis, vlees, kaas en dessert. En dan afwachten, want de gerechten veranderen dagelijks.

Nog meer toffe concepten aan de Noordzee vind je in het nieuwe Food Inspiration Magazine.