We voorzien je van cruciale informatie die je nodig hebt om succesvol te zijn in de turbulente wereld van service en hospitality.

Nu het 100e nummer van het Food Inspiration Magazine online staat wordt het hoog tijd om eens te kijken wat we allemaal doen. In het kort: inspiratie geven aan foodprofessionals. Dit doen we in onze magazines, met onze boeken, City Guides, het Trendreport, op onze events, met presentaties, trendtours, dit jaar zijn we een Talent Academy gestart Zo zie je maar, in het kort uitleggen wat we doen lukt bijna niet. 

Afgelopen november hebben we het Trendreport voor 2015 gelanceerd. Een onmisbaar rapport voor ondernemers, marketeers, directieleden, managers, conceptontwikkelaars, onderwijsinstellingen, foodserviceprofessionals en consultants in de foodservicesector. Het Food Inspiration Trendreport zit vol met trends en essentiële brancheontwikkelingen.

Experience and expertise

Het Trendreport is ontstaan uit een combinatie van ‘street credibility’ en ‘expert opinion’. Onze expertise is verkregen door tientallen beurzen en events te bezoeken en zelf te organiseren, honderden vakboeken en rapporten te lezen, duizenden interviews af te nemen met professionals, honderdduizenden restaurantmaaltijden te eten en ontelbare kilometers te reizen over de hele wereld.

Zelf zien en ervaren

Onze kennisbasis is altijd gelegen in het zelf zien en ervaren. De beste weg om trends in foodservice te ontdekken is proeven, zien en luisteren. Praten doen we tijdens onze trendpresentaties, waar we onze inspiratie permanent toetsen aan onze community van foodprofessionals. Het Trendreport is daarom te gebruiken als richting voor innovaties. Als gids om zelf te gaan ervaren. Als brandstof voor vernieuwing van de eigen plannen en business. Maar vooral als inspiratiebron.