Win een Deep Dinner! Samen met @Creativechefnl gaan we serveren wie jij bent. 37 vragen waarmee we met jou de diepte in gaan.

Gerechten die je doen wanen in je kindertijd, eten bij je ouders of grootouders aan tafel. De rode wijn die je doet denken aan die ene zomeravond in Frankrijk. Onbewust nemen we kleine stukjes van onszelf mee in wat we het liefst eten. Het is ons bord dat ons verbindt met onze ziel.

Alles hangt af van jouw antwoorden

In samenwerking met Creative Chef gaan we serveren wie jij bent. 37 vragen waarmee we met jou de diepte in gaan. 37 antwoorden die we reflecteren op je bord. Een diner voor twee, bereidt door de creatieve handen van chef Jasper Udink ten Cate. De setting van het diner, de plek, de inhoud. Alles hangt af van jouw antwoorden op deze 37 vragen. Vertel ons wie je bent en vind jezelf terug op ons bord.