Sissy Boy: Blurring in optima forma tussen retail en food #channeltrend #Trendreport2015

In Haarlem in de Barteljorisstraat zit de flagshipstore van Sissy Boy. Er waren veel vragende gezichten toen werd aangekondigd dat de etalage aan de voorzijde niet werd ingericht met producten, maar onderdeel ging uitmaken van het horecadeel ‘Daily’.

Winkelen 2.0

Gasten kunnen er koffie van het eigen merk drinken en smoothies, superfood, muesli en salades bestellen. Het sleutelwoord bij deze flagshipstore is inspiratie. Het concept is gestoeld op storytelling. Met de flagshipstore wil Sissy Boy laten zien waar winkelen 2.0 volgens het bedrijf naartoe gaat. Gemak speelt daarbij een belangrijke rol. Met flexibelere openingstijden en door klanten de mogelijkheid te bieden om ’s ochtends koffie te halen en te kunnen lunchen moeten zoveel mogelijk barrières worden weggenomen. Is iets uitverkocht of niet op voorraad, dan wordt het later thuisgebracht.