Bij ieder bezoek aan @laplace een gratis extraatje! Het kan nu met de La Place app.

Bij La Place krijg je vanaf vandaag bij ieder bezoek een leuk extraatje! Denk aan een gratis kopje koffie, een gratis refill, korting op een maaltijd of een andere verrassing.

La Place app

De gasten van La Place krijgen bij ieder bezoek iets extra’s zonder ervoor te hoeven sparen. Het enige dat je hoeft te doen is de gratis La Place app downloaden. Hier vind je een digitale kaart en kun je je aanmelden. Mocht je geen smartphone hebben, dan kun je bij ieder La Place filiaal terecht om je aan te melden voor de gratis extra’s. Naast de extra’s ontvang je via de app of mail coupons, aanbiedingen en recepten van de La Place gerechten. 

Loyaliteit bezoekers

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar het aankoopgedrag van de bezoekers. Het blijkt dat bezoekers erg geïntereseerd zijn in loyaliteitprogramma’s maar dat ze sceptisch blijven over traditionele spaarprogramma’s. 

'We willen onze gasten extra verwennen, hiermee onder andere bewust maken van goede, 100% natuurlijke voeding en stimuleren om vaker voor het 100% natuurlijke assortiment van La Place te kiezen', zegt Kim Kleine Staarman, Senior Manager Marketing & E-commerce van La Place.