Weer eens iets anders dan een foodtruck: koffieboot Zwart Goud vaart langs festivals!

Het koffiebootje Zwart Goud vaart langs de Nederlandse en Belgische festivals. Dat het bootje met liefde en aandacht is getimmerd zie je al van een zeemijl ver, maar het echte goud vind je pas als de koffie is besteld.  

Heis die zijlen
Zwart Goud werkt samen met Bocca koffie, die een beregoed, volledig fairtrade en biologisch product levert. Deze waardes gelden ook voor de bekers en de melkproducten. De kapitein werkt met een klein team dat zich in het koffiewezen heeft gestort en het publiek van alle informatie kan voorzien. Verrassingen die je tegenkomt bij het bestellen van een kopje koffie of thee en de immer enthousiaste bemanning maken van de koffieboot een bijzonder fijne plek.  

Meer weten over andere crazy concepten? Lees het artikel hier.