Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Food Inspiration Talent Day
Inspiratie opdoen voor je loopbaan en netwerken met vooraanstaande foodservicebedrijven. Ambitieuze studenten en young professionals slaan op dinsdag 7 oktober hun slag tijdens de vierde editie van de Food Inspiration Talent Day. De Food Inspiration Talent Day voelt als een ritje in een rollercoaster. Geen minuut blijft onbenut in het programma met supersprekers, inspirerende praktijkverhalen over carrière maken en praktische workshops. Wil je erbij zijn? Lees er meer over in dit artikel.

2. Win: Visbijbel
Vis eten is een feest volgens visexpert Bart van Olphen. Maar dan alleen als die gevangen is door mensen die geven om hun vangst en de zee! De Visbijbel is een boek voor hen die net zo gek zijn van vis als Bart. Lees meer over deze bijbel van de zee en hoe je kans maakt op een gratis exemplaar in dit artikel.

3. Blog: Wetenschap in de keuken
Ons lichaam is simpele wetenschap; een mini-biochemische fabriek. Oh ja? Nanette is freelancer; spreekt en schrijft over eten en pleit voor de terugkeer naar 'echt eten'. Zelf koken dus met pure ingrediënten. Kim van Velzen had, naar aanleiding van de lezing wetenschap in de keuken van professor De Graaf, een zeer interessant gesprek met deze gepassioneerde dame. Gelukkig stemde ze toe om een blog te schrijven.

4. Food bottles
Macaroni & cheese, baked beans, spaghetti in tomatensaus; de - Amerikaanse - supermarktschappen staan er vandaag de dag vol mee. De inhoud veilig verstopt achter kartonnen doosjes en blik. Maar weten we daardoor eigenlijk wel hoe deze voedingsmiddelen er in werkelijkheid uitzien? Artiest en designer Tom Davie legt de onzichtbare ingrediënten in de hedendaagse supermarkt bloot door de verpakkingen transparant te maken. Weerzinwekkend of niet, wat overblijft is niets dan de realiteit.