Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Unplugged aftermath
De aftersun heeft z'n werk gedaan, de organisatie is weer een beetje bijgeslapen en alle oma's zijn inmiddels van de arm gewassen. Hopen we! Was toch stiekem best een hardnekkige tatoeage hè? We blikken terug op Met fotos, blogs, bedankjes en alvast een vooruitblik op de volgende events!

2. Blog: Ido blikt vooruit
'Afgelopen weekend was ik jarig. Ik werd 30. Dat schijnt een leeftijd te zijn waarop je moet gaan nadenken over je toekomst. Dat moet ik zeker, en in mijn specifieke geval betreft dat de zeer nabije toekomst. Want over ruim een maand mag ik een week naar Rio de Janeiro om daar de trends op het gebied van hospitality te gaan spotten.' Trendscout Ido Essed blikt vooruit op zijn trip naar Rio. Wat zijn zijn plannen en hoe goed is zijn Portugees? Lees het in zijn blog!

3. Winactie Food Unplugged
We hebben zaterdag 12 juli samen met jullie genoten van de eerste editie Food Unplugged! Het foodfestival waar we in - de Hoofdstad van de smaak 2014 - Ede met elkaar ‘local classics’ letterlijk op de kaart hebben gezet. Deel #myfoodunplugged en win een Barcelona city guide met alle hotspots geselecteerd door Food Inspiration. Lees hier hoe het werkt.

4. Inglorious foods
‘Fruits and vegetables are facing an absurd situation’, volgens supermarktketen Intermaché. Aan de ene kant streven we naar 3 ons groente en 3 stuks fruit per dag. Aan de andere kant gooien we ieder jaar driehonderd miljoen ton van deze levensmiddelen weg. In het kader van het ‘European year against food waste’ introduceerde Intermarché, de derde grootste supermarktketen in Frankrijk, the Inglorious Fruits&Vegetables. Een film, poster en radio campagne die de schoonheid viert van de ;the Grotesque Apple’, ‘the Ridiculous Potato’, ‘the Hideous Orange’, ‘the Failed Lemon’, ‘the Disfigured Eggplant’, ‘the Ugly Carrot’ en ‘the Unfortunate Clementine’. Bekijk de video in het artikel.