Friese foodies meld u! Fryslan zoekt foodies met passie voor onbewerkte, Friese producten. @lwdsmaak2015

Onder het motto ‘Het jaar dat over de tong gaat’, staat er volgend jaar een hoop te gebeuren in Leeuwarden. De stad is bestempeld tot Hoofdstad van de Smaak 2015, waarbij er door heel Friesland honderden culinaire activiteiten zullen plaatsvinden. 

Kick off
‘Wie Friesland wil leren kennen, moet beginnen met het eten’, zegt de organisatie. Om een (netwerk)groep van Friese foodies op te zetten, vindt daarom op donderdag 24 juni een kick off plaats voor ‘echte Friese foodies’ met een passie voor verse, onbewerkte en Friese producten.

Programma
Tijdens de Kick off zijn onder andere Albert Kooy en Peter Klosse als gastsprekers aanwezig. Daarnaast staan verschillende chefkoks en ondernemers van toonaangevende Friese restaurants en producenten op de gastenlijst.

Datum: 24 juni 2014
Locatie: Stenden Hotel, Rengerslaan 8, Leeuwarden
Tijd: 10.00 – 15.00

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de mail.