Suiker, vriend of vijand? Win een exemplaar van 100% suikervrij drinken van @carolavbemmelen #sugarchallenge

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Ongeveer 40% van onze suikerconsumptie is afkomstig van frisdrank, vruchtensappen, zuiveldrankjes, alcohol en ga zo maar door. Gevaarlijk volgens coach en auteur Carola van Bemmelen, omdat suiker de eigenschap heeft dat je er honger en dorst van krijgt.

Suikervrije drankjes
Samen met foodblogger Sharon Numan schreef Carola daarom100% suikervrij drinken. Een boek dat laat zien hoe het nu precies zit met ons drinken en dat suikervrije alternatieven biedt om de dorst te lessen.

Michael Moss
De discussie over suiker loopt steeds verder op. In de wat is waar-editie interviewden we Michael Moss, journalist en auteur van het boek Zout, suiker, vet. In dit boek legt Moss uit hoe de voedingsindustrie de obesitasepidemie heeft doen stijgen. ‘We zijn verslaafd gemaakt aan suiker’, zegt Michael Moss. Lees het hele interview hier.

Win
We mogen twee exemplaren van 100% suikervrij drinken weggeven. Mail je naam en gegevens naar redactie@foodinspiration.nl onder vermelding van ‘Winactie Suikervrij’ en maak kans op een gratis exemplaar!