Argentijnse grillades op topniveau in het nieuwe pop-up restaurant van Wouter Bru @Stad_Antwerpen

Antwerpen Linkeroever, het strand met uitzicht op de Schelde, is een – tijdelijke – culinaire hotspot rijker. Vandaag opent sterrenchef Wout Bru het nieuwe pop-up beach restaurant GLOW. Samen met Sebastian Mazzola, sous-chef van de broers Adria, en Tomas Scarpetti, sous-chef van de Argentijnse sterrenchef Francis Mallmann, kookt Bru hier tijdens de zomermaanden grillades op niveau.

Argentijnse keuken
Het menu van GLOW is geïnspireerd op de Argentijnse keuken. Vanuit de buitenkeuken met gril-oven bereiden de drie topchefs Argentijnse grillades volgens de nieuwste technieken, maar met respect voor de authentieke bereidingswijzen. De gerechten worden geserveerd in grote schotels en zijn bedoeld om te delen.

Een plekje reserveren kan via glowbywoutbru.be. Op het strandgedeelte kan ook zonder reservering genoten worden van street food en cocktails.