De beste chef van het Afrikaans continent is een Nederlandse: @margotjanse. Lees hier meer over haar restaurant!

Foodies van over heel de wereld reizen naar Zuid-Afrika om te eten bij de beste chef van het Afrikaans continent: Margot Janse, een Nederlandse. Naast haar werk in het restaurant zet ze zich in voor gelijke rechten tussen blank en zwart, arm en rijk, man en vrouw.

The Tasting Room
In één van de twee belangrijkste wijndorpen van Zuid-Afrika, Franschhoek, vind je Le Quartier Francais. Een boetiekhotel met diverse restaurants, waaronder het diverse malen bekroonde The Tasting Room. Le Quartier Francais wordt bestierd door een managementteam van uitsluitend vrouwen. Margot is als chef verantwoordelijk voor de restaurants. In The Tasting Room serveert ze een vijf- of achtgangendiner.

Wij spraken met Margot, check hier de video en lees het artikel in ons magazine!