De gastheer van Eleven Madison Park googelt iedere dag de gasten om hun etentje nog persoonlijker te maken.

Eleven Madison Park, een restaurant met drie Michelinsterren, gaat een stapje verder in service. GastheerJustin Roller googlet iedere dag de gasten die ’s avonds komen eten. Dit doet hij om hun bezoek aan het restaurant nog persoonlijker te maken.

De gastheer weet alles!
Of een gast nu jarig is, herenigd wordt met een oude vriend of komt om z'n trouwdag te vieren, zolang het op internet staat, komt Roller hierachter. ‘Ik kijk bijvoorbeeld naar foto’s van koksuniformen of wijnglazen,’ legt Roller uit. Dit kan er op wijzen dat iemand een kok, sommelier of wijnliefhebber is. Alles wat hij te weten komt, wordt gebruikt tijdens het etentje. Komen er bijvoorbeeld mensen eten die uit Montana komen, dan worden ze geserveerd door een ober uit Montana. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de gast aangenaam verrast wordt en dat er een persoonlijke binding is met de medewerkers.

Ben je benieuwd naar meer handige tips om jouw gasten het hof te maken? Lees dan de Guest Journey-editie.