Cadeautje!! We mogen het Gastologiespel van Jeannine @SOKorganiseert weggeven. #paascadeau

Gastologie is een bordspel ontwikkeld door studenten van de Cas Spijkers Academie Twente onder leiding van gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok en is uitgeroepen tot winnaar van de Horecava Innovation Award 2014.

Gastenpsychologie
Een gast heeft te veel gedronken en wil maar niet vertrekken. Hoe los je dit op? Het spel brengt het belang van goede gastvrijheid in de horeca in kaart en is bedoeld voor professionals in de horeca en iedereen die hiermee verbonden is.

Mail jouw naam, adres en telefoonnummer naar redactie@foodinspiration.nl o.v.v. ‘Winactie Gastologiespel’ en maak kans op een gratis exemplaar.

Interview
Benieuwd geworden naar de gastvrijheid van Jeannine Sok? We spraken met haar in de Guest Journey-editie van het Food Inspiration Magazine.