TRUST is een Amsterdamse hotspot waar het draait om vertrouwen. Come as you are and pay as you feel!

Op het raam van de Amsterdamse hotspot TRUST staat prominent geschreven: ‘Come as you are and pay as you feel’. De boodschap is niet gelijk duidelijk, maar bij het bekijken van het menu, valt het kwartje. Er staan géén prijzen vermeld bij de dranken en gerechten. Hier betaal je datgene wat je denkt dat het drankje of de maaltijd waard is geweest.

TRUST
TRUST staat voor de afkorting: To Rely Upon Spirit Totally. Joyce Olivier en Hugo Leemhuis zijn twee van de zes initiatiefnemers. Ze kennen elkaar van de workshops die Joyce geeft om bepaalde patronen in je leven te doorbreken. Als voornaamste uitkomst kwam daarbij naar voren dat mensen elkaar volledig moeten en kunnen vertrouwen.

Nieuwsgierig geworden naar het sterke concept van deze hotspot? Lees er dan alles over in ons magazine.