Mad about @TheMADFeed symposium? Doe mee in de strijd om toegangskaarten.

Onlangs schreven we al over de vierde editie van het Mad symposium; het congres in Kopenhagen waarbij de slimste en meest innovatieve geesten in de voedselwereld samenkomen om het debat over ons voedsel aan te gaan. Sinds afgelopen week is de kaartverkoop van dit knotsgekke symposium, dat plaatsvindt op 24 en 25 augustus, live gegaan.

Aanvraagsysteem
Wie denkt dat het bemachtigen van een toegangskaart voor het MAD symposium gesneden koek is, heeft het mis. In plaats van een wie-het-eerst-komt-het-eerst-maalt-principe, werkt de organisatie dit jaar met een aanvraagperiode. Om te verzekeren dat zoveel mogelijk koks, boeren, schrijvers en andere belanghebbenden in de food sector een toegangskaart kunnen bemachtigen, dient iedereen die het symposium bij wil wonen via de website een aanvraagformulier in te vullen. Hierin wordt gevraagd om je beroep en een korte introductie van jezelf van maximaal 500 tekens.

Bekendmaking
Aanvragen voor de toegangskaarten kunnen worden ingestuurd via de website van 7 april tot en met 20 mei. Op 26 mei maakt de organisatie van het MAD symposium bekend wie de kaarten hebben bemachtigd. Tickets voor het tweedaagse symposium kosten 2.500 Deense Kronen, wat gelijk staat aan ongeveer 335 euro. Ontbijt, lunch, drankjes en een diner op de afsluitende dag zitten hierbij inbegrepen.

Alle belangrijke informatie op een rij:
Datum: 24 en 25 augusuts 2014
Locatie: Refshaleøen, Kopenhagen
Prijs: 2.500 DKK/335 euro
Websitehttp://www.madfood.co