Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren

Fat Duck’s trektocht
Heston Blumenthal’s The Fat Duck spreidt haar culinaire vleugels. Het driesterrenrestaurant sluit haar deuren in het Britse Berskhire om zich voor zes maanden te vestigen het Crown Melbourne Resort in Australië. Dit maakte de Londense chef een aantal uren geleden bekend tijdens een persconferentie in de lobby van het Crown Towers Hotel in Melbourne, Australië. ‘It’s the furthest migration a duck of any kind, let alone a fat duck, has made’, aldus Blumenthal. In dit artikel lees je meer over deze culinaire trektocht.

Culi..eeh..Nucleaire top
58 wereldleiders, tweeduizend medewerkers, drieduizend journalisten en vijfduizend delegatieleden; je zou er maar voor moeten koken. Voor Van der Linde Catering werd het vorige week werkelijkheid tijdens de nucleaire top in Den Haag. Wat schotel je deze delegatie voor? In onderstaande video geeft Hans van der Linde een beeld van de voorbereidingen en uitvoering van dit belangrijke event.

Pickle Power
Inmaken is back in business en dat ontging ook culinair duo Sam Bompass en Harry Parr niet. ‘Everyone is pickling right now, and we were interested in pushing it to the extreme’, aldus Bompass. Samen met zijn compagnon ontwikkelde hij een ware augurken kroonluchter. Benieuwd? Bekijk de video hier!

Industrial Amsterdam
Rotterdam staat veelal bekend om zijn industriële hang-outs en creatieve herbestemming van oude panden en locaties, maar ook in Amsterdam kiest de ondernemer bewust voor de charme van oude panden in plaats van AA-locaties. In dit artikel lichten we de beste industriële hotspots van Amsterdam uit.