Werelds eerste augurkenkroonluchter is een feit. @BompasandParr brengen het inmaakproces naar een hoger level.

Inmaken is back in business en dat ontging ook culinair duo Sam Bompass en Harry Parr niet. ‘Everyone is pickling right now, and we were interested in pushing it to the extreme’, aldus Bompass. Samen met zijn compagnon ontwikkelde hij een ware augurken kroonluchter.

Augurken kroonluchter
In deze korte show-and-tell film zien we hoe zo’n zestig augurken het licht zien als ze onder stroom gezet worden:

Perziksneeuw
De Pickle Chandelier is niet het enige bizarre foodproject van dit Londens duo. Zo creëerde zij voor de filmpremière van The End of the World ’s werelds eerste glow in the dark Cornetto en een multisensorische vuurwerkshow met perziksneeuw, sinaasappelbubbels en bananenconfetti: