Get your foodtruck ready! @TheFoodLineup & @streetfood_nl lanceren De Grote Streetfood Prijs 2014.

The Food Line-up en Streetfood Nederland lanceren De Grote Streetfood Prijs. Streetfood ondernemers strijden tegen elkaar in verschillende categorieën. Eind september worden de winnaars bekendgemaakt op een unieke locatie in Amsterdam, natuurlijk onder genot van het eten van de genomineerde foodtrucks.

De Grote Streetfood Prijs 2014
Goed en puur eten wordt steeds belangrijker. Nederland kent inmiddels meer dan tweehonderd foodtrucks die inspelen op deze trend. De ondernemers kunnen strijden voor verschillende categorieën, bijvoorbeeld ‘het beste concept’ of ‘het mooiste stukje vlees’. De winnaars worden gekozen door een vakkundige jury, maar de bezoekers kiezen de winnaar van de Publieksprijs.

Houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie.