De eerste Sligro 3.0 is een feit. @hansvanwolde043 @smaakvrienden @SoenilBahadoer waren erbij. Check de video.

Sligro 3.0 is een nieuwe zelfbedieningsgroothandel en is daarbij het uitgangspunt bij de doorontwikkeling van alle andere Sligro-vestigingen de komende jaren. Volgens Burgemeester Onno Hoes, die de vestiging op 10 maart opende, sluit het nieuwe concept naadloos aan op het gastronomisch karakter van Maastricht.

De knop om
In deze nieuwe vestiging troffen we onder meer een spice market aan waar je zelf je kruiden kan scheppen, een proeftuin en een koffieafdeling waar barista's de ondernemer adviseren bij het uitzoeken van de juiste blend. We interviewden meesterkok Angélique Schmeinck, chef-koks Soenil Bahadoer en Hans van Wolde over hoe zij inspiratie opdoen tijdens een bezoek aan de groothandel.

Bekijk hier de video: