De winnaars van de ENTREE Hospitality & Style Awards @EntreeMag zijn bekend. Wie zijn er in de prijzen gevallen?

Maandag 10 maart zijn de ENTREE Hospitality & Style Awards uitgereikt in het Okura in Amsterdam: Negen awards voor toonaangevende horecazaken, één voor de beste bartender van 2013 en één voor de horecaondernemer van 2013. De ENTREE Hospitality & Style Awards werden in voorgaande jaren uitgereikt door VENUEZ maar sinds gisteren gaan VENUEZ, Horeca Entree en Proost samen verder onder de naam ENTREE Magazine.

Winnaars
Best Cocktail Bar: TALES & SPIRITS (Amsterdam)
In deze bar worden cocktails met huisgemaakte ingrediënten geserveerd met bijpassende gerechten. De tomeloze passie van de ondernemers wordt weerspiegeld in de totaalbeleving, is doorgevoerd in het aanbod, de presentatie en interieur. 

Best Restaurant Design: 5&33 (Amsterdam)
Dit restaurant heeft een verrassende indeling, het is ingericht met bijzondere objecten die aansluiten op het concept. Door de realisatie van verschillende zones ontstaat er dynamiek en interactie tussen de gasten.

Best Hotel Design: ART’OTEL (Amsterdam)
Het design wordt als on-Nederlands ervaren met internationale uitstraling en sublieme uitvoering. Details van het concept worden overal in het hotel geïntegreerd. 

Best Restaurant Bar: SOUTH OF HOUSTON (Den Haag)
Dit concept is tot in detail uitgevoerd. Door de vormgeving en indeling voelt de ruimte comfortabel, ongeacht het aantal gasten. De ziel is voelbaar hetgeen zeker bijdraagt aan het grote succes van dit prachtige horecabedrijf. 

Best Restyling: DE ZALM (Gouda)
Het traditionele concept en interieur is aangepast naar een eigentijds horecabedrijf. De verandering laat lef en ondernemersvisie zien.

Best Hospitality Concept: SLA (Amsterdam)
Met dit concept wordt er een eigen doelgroep en lifestyle gecreëerd. De kracht van eenvoud zorgt voor een formule die goed aansluit op de huidige mentaliteit.

Best Hotel Concept: HOTEL V NESPLEIN (Amsterdam)
Dit hotel is een afwisseling van casual en design. De lobby is ook een restaurant, waardoor een dynamische sfeer ontstaat. Het concept loopt als een rode lijn door het hotel, zonder dwingend te zijn. Dit is een comfortabel en sympathiek hotel dat veel meer biedt dan slechts een overnachting. 

Best Coffee Concept: COFFEE COMPANY OOSTERDOK (Amsterdam)
Bij deze ouderwetse koffiebar komen ambacht, educatie en beleving samen. Koffie is hier een totaalbeleving. Met dit concept wordt de huidige doelgroep van koffiedrinkers uitgebreid naar koffieliefhebbers. 

Dare Devil: DE VREEMDE VOGEL (Vlaardingen)
De nieuwe categorie Dare Devil gaat over een verrassend concept dat als inspiratiebron dient voor de industrie. De Vreemde Vogel zet met het buitenhotel een sterk statement neer. Het hotel heeft een bijzondere vormgeving en een gevoel voor gastvrijheid en creativiteit.

Hospitality & Style Award: RUUD VAN RIETSCHOTEN EN FRED BUS (Debuut)
Ruud van Rietschoten en Fred Bus van Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling mogen zichzelf ondernemers van 2013 noemen. Ze hebben dertig jaar ervaring, een sociaal en stimulerend personeelsbeleid en tonen doorzettings- en improvisatievermogen. Ook houden ze rekening met belangrijke ontwikkelingen in de markt en stemmen ze hun concepten hierop af. 

Best Bartender: LEROY SOUMOKIL (Mystique Amsterdam)
Leroy Soumokil heeft jarenlange ervaring met bartending. Hij wist de jury te overtuigen met zijn kennis, gastheerschap, snelheid, skills en creativiteit.