Hanteer een anti-smartphone beleid om sociale interactie tussen je gasten te motiveren. Lees er hier meer over:

Restauranteigenaren willen ervoor zorgen dat hun gasten weer interactie met elkaar hebben. Er zijn verschillende restaurants die hier op inspelen en daarom een anti-smartphone beleid hanteren.

Put down your phone
Korting krijgen op de rekening bij inlevering van je telefoon aan de deur? Bedivere Eatery & Tavern, een restaurant in Libanon, geeft 10% korting aan de mensen die hun telefoon inleveren bij binnenkomst.

Abu Ghosh, een Arabisch restaurant vernoemd naar het dorp waar het gevestigd is, doet daar nog een grote schep bovenop en biedt gasten 50% korting aan. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je de telefoon niet meer aanraakt en interactie hebt met je gezelschap.

Ben je benieuwd naar meer tips en tricks om jouw gasten gelukkig te maken tijdens het eten? Lees ze allemaal in ons magazine