Mario Ridder is een echte @vleesbaas. In C.E.O Baas van het vlees poffen ze Texaans rundvlees op 1.300 graden!

Het had eigenlijk MeetMeat By Mario moeten heten, maar hij veranderde de naam van zijn tweede eetgelegenheid vanwege een rechtenkwestie in C.E.O Baas van het vlees: een no-nonsense opvolger die staat voor Côte de boeuf, Entrecote en Ossenhaas. Baas van het vlees is een knipoog naar eigenaar Mario, vleesliefhebber in hart en nieren.

Een tikkeltje eigenwijs
De baas bereidt vlees van het Amerikaanse Black Angus rund zoals ‘echt vlees’ bereid dient te worden: ruig en een tikkeltje eigenwijs. Met behulp van een Amerikaanse gril -een Broiler- schroeit hij het vlees van buiten dicht op een temperatuur van maar liefst 1.300 graden Celcius. 

Norm Prime
In dit vleesatelier wordt het vlees bereid met als grondslag de pure kwaliteit van Black Angus runderen afkomstig van de Creekstone Farms in Texas, want enkel het vlees van de hoogste kwaliteit en met de beste marmering, de ‘norm prime’, leent zich voor het bemachtigen van de mooiste smaken.

C.E.O Baas van het vlees is onderdeel van onze culinaire tour door Ruig Rotterdam. Download en bekijk de hele tour in ons magazine.