Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Magazine 83: Ruig Rotterdam
Van oudsher staat Rotterdam bekend als een stad waar noeste arbeid wordt verricht. Niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit heerst nog steeds, maar dan wel in combinatie met ondernemerschap, creativiteit en ambacht. Wie zijn de nieuwe makers in Rotterdam? Wat doen ze? En hoe maken ze verschil? Ontdek het in onze Ruig Rotterdam editie!

Dutch Cuisine
Tijdens de Horecava werd door het Koksgilde de Dutch Cuisine gepresenteerd. Maar wat wordt hieronder verstaan? Patatje met of stamppot met worst? Dutch Cuisine is niets nieuws. In dit artikel schreven we over Dutch Cuisine als een keuken met een eigen identiteit die zich voortdurend aanpast aan de tijdsgeest.

Pionieren aan de Maas
Creatieve ondernemers vinden in Rotterdam vruchtbare grond voor hun ideeën. Stadshavens ontwikkelen zich steeds vaker tot gebieden met kansen voor entrepreneurs. In dit artikel schreven over ruimtelijke herbestemming, drijvende koeientuinen en het grootste dakpark van Europa.

Frikandel facts
Zonder dat we ons er eigenlijk bewust van zijn, is de frikandel misschien wel Nederlands meest ondergewaardeerde no waste-product. Een gegeven dat wordt overschaduwd door het clichématige imago van de frikandel. Er zouden koeienogen of schapenstaarten in zitten. In dit artikel staat de frikandel in de hoofdrol en bekijken we de frikandel vanuit een ander perspectief.