In Ruig Rotterdam aandacht voor 5 chefs van Niet lullen maar poetsen-kaliber. Maak kennis met: Marnix Benschop.

In de onlangs verschenen Ruig Rotterdam editie schreven we over vijf Rotterdamse chefs van een nieuwe culinaire generatie. Ze koken ruig, puur en persoonlijk en zetten de havenstad op de kaart. Ze hebben bij elkaar in de keuken gestaan en jammen samen op foodfestivals. Het is het ambacht dat hen bindt.

Keukenbaas Marnix
Alhoewel de chefs veel gemeen hebben en alle zijn van het ‘niet lullen, maar poetsen’ kaliber, onderscheiden ze zich door middel van een eigen visie en signatuur. Marnix Benschop is chef bij table d'hôte restaurant De Matroos en het Meisje en vindt het spannend om te koken met budget, maar toch zijn gasten kwaliteit voor te schotelen. Het hebben van een eigen zaak waar hij als visionair zijn eigen wereld kan creëren, is zijn droom. En daarvoor timmert hij al flink aan de weg.

Benieuwd naar het hele verhaal van Marnix Benschop en de andere vier ruige chefs? Lees er dan over in ons magazine.