Trek die bubbels maar open #hoty14 @jordalthuizen. Nogmaals gefeliciteerd! Wat gebeurt er verder op de @horecava?

Hoewel de Horecava vandaag nog in volle gang is, maken wij alvast de balans op. Een duidelijk terugkomend thema op de beurs is bewustwording en een groot aanbod van biologisch en gezond. We maken ons op voor raw fruit candybars, nano wijn en kokoswater – zonder additieven natuurlijk.

Hotello Top
Een evenement georganiseerd voor en door Hotello’s, met als hoogtepunt de presentatie van André Kuipers en de Hotello of the Year verkiezing. Na een aantal weken campagne voeren kwam gisteren na publieksstemming de ontknoping. Met trots kunnen we zeggen dat (oud-)collega en blogger Jord Althuizen - Smokey Goodness - er met de titel vandoor ging!

Innovation Award
FI-pioneer ‘Sok Organiseert’ wint met haar bordspel de Innovation Award van 2014. Met dit spel leert wie werkzaam is in de horeca spelenderwijs zijn kennisniveau naar een hoger level te tillen.

De gouden koksmuts
Een amuse en een viergangen menu voor 4 personen moest terplekke worden bereid, met enkel het gebruik van verse producten. Ratchawat Vichianrat van restaurant La Rive in het Amstel hotel werd verkozen tot Nationaal Kampioen.

Naast de Gouden Koksmuts streden professionals om titels als ‘Lekkerste Broodje Anders’, Nederlands Kampioen biertappen of flairbartending en het Gouden Koksmes.

Het Nieuwe Nu
Hoofdredacteur Hans Steenbergen en Arjan de Boer spraken in de INNOVEER over Het Nieuwe Nu. Food Reporter vroeg Hans ernaar: