Zijn we met zn allen een stukje gezonder gaan leven in 2013? Check de @Greatist top-100 health professionals.

De meest machtige mensen op het gebied van health - en food - op een rijtje. Geselecteerd op het bereik dat deze mensen hebben, welke trends ze hebben gezet en welke producten ze hebben ontwikkeld, voor een gezonder leven. En omdat food en health hand in hand gaan, in deze lijst een aantal belangrijke spelers uit de foodsector: 

Mark Bittman – ‘vegan before 6pm’. Zijn werk reikte van basis kooktechnieken tot global warming en etische vraagstukken. Zijn boek ‘How to Cook Everything’ bevat strategieën met betrekking tot gezond eten buiten de deur en tips voor thuiskoken.
Jamie Oliver – ‘the healthy change-making chef’. Jamie Oliver werd bekend als ‘The Naked Chef’ in 1999. Beter bekend door Jamie’s Food Revolution, waarmee hij onder meer obesitas probeert tegen te gaan en - vooral - kinderen leert wat gezond eten is.
Brad Pilon – ‘expert of not eating’. Brad Pilon is schrijver van Eat stop Eat waarmee hij zegt dat je voorgoed gewicht kunt verliezen in minder dan 24 uur.

De hele lijst van de 100 meest invloedrijke mensen op het gebied van gezondheid is te vinden op de website van Greatist.