Vanaf maandag barst het Nieuwjaarsfeest voor de horeca weer los in de RAI in Amsterdam. Maar hoe val je op tussen de honderden exposanten?

Maandag 13 januari gaat de Horecava weer van start, dé horecabeurs van Nederland. Vier dagen lang komen professionals uit foodservice bij elkaar in de RAI in Amsterdam. Voor iedereen uit de sector een ‘must go’, om bij te kletsen, nieuwe contacten te leggen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Maar hoe zorg je ervoor - als een van de 520 exposanten - dat je opvalt tussen al die anderen?

Makro pakt het dit jaar anders aan dan voorgaande jaren. Inspiratie voor én door de klant is het uitgangspunt. Oftewel, klanten van Makro koken ter plekke voor de bezoekers. Iedere dag staat er een andere chef op het programma. Jaimie van Heije van restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel trapt af op maandag.

Proeven & advies
Dinsdag verzorgt Laurent Schandrin (restaurant Het Heerenlogement, Beusichem) de proeverijen en workshops. Culinair adviseur Guus Vredenburg staat op donderdag in de keuken, maar is alle dagen aanwezig bij Makro: Hal 11 – Stand 312.